Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 100, [4] s. ;
- Published:
-
České Budějovice :
Jihočeské nakladatelství,
1979
- Edition:
- 1. vyd.
- Item Description:
- Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík - Physical Description:
- 100, [4] s. ; příč. 8°
Institutions
- František Bartoš Regional Library in Zlín
- Huss' Library Říčany
- Library of Antonín Švehla (IAEI)
- Moravian Library in Brno
- Moravian-Silesian Research Library in Ostrava
- Municipal Library in Český Krumlov
- Municipal Library in Frýdek-Místek
- Municipal Library in Týn nad Vltavou
- Municipal Library Jaroměř
- Municipal Library Klatovy
- Municipal Library Klimkovice
- Municipal Library of Hradec Králové
- Municipal Library Písek
- Municipal Museum and Library in Čáslav
- National Library of Czech Republic
- Portal CASLIN
- Regional Library of Karlovy Vary
- Regional Library of Pardubice
- Regional Library of Vysočina
- Research Library in Liberec
- Research Library in Olomouc (current record)
- The Central Bohemian Research Library in Kladno
- The Education and Research Library of the Pilsener Region
- The Research Library in Hradec Kralové
- The Research Library of South Bohemia in České Budějovice
Similar
-
Moučníky a cukroví
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Teplá kuchyně. 2
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje pro horké i chladné dny
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Saláty po celý rok
Vilém Vrabec, 1901-1983