Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni

To chci

Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovatpři zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vilém Vrabec, 1901-1983
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
100, [4] s. ;
Vydáno:
České Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979
Vydání:
1. vyd.
Popis jednotky:
Il. tit. list
Barev. fot. na obálce: Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík
Fyzický popis:
100, [4] s. ; příč. 8°

Vybrat instituci:


Podobné