Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Vydáno:
-
Praha,
1989
- Vydání:
- Vyd. 2., přeprac
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Externí sklad-Hejčín
|
II 820.135 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Externí sklad-Hejčín
|
II 820.135 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Externí sklad-Hejčín
|
II 820.135 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Externí sklad-Hejčín
|
II 820.135 |
Podobné
-
Potravinářská technika : (výtah z přednášek)
Josef Holec, 1928-
-
Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
-
Technologie potravin a surovin živočišného původu
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
-
Návody k praktickým cvičením z hygieny mléka a mléčných výrobků
Josef Holec, 1928-