Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 361 s
- Vydáno:
-
Praha :
Victoria Publishing,
1995
- Vydání:
- 2. vyd, (1. vyd. ve VP)
- Témata:
- Popis jednotky:
- Bibliogr. na konci kapitol
- Fyzický popis:
- 361 s
- ISBN:
- 80-85605-71-6
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Externí sklad-Hejčín
|
594.313 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Externí sklad-Hejčín
|
594.313 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Externí sklad-Hejčín
|
594.313 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Běžný fond
|
Externí sklad-Hejčín
|
594.313 |
Podobné
-
Mikrobiologie : určeno pro posl. fak. potravinářské a biochem. technologie
Ludmila Šilhánková, 1927-2011
-
Návody k cvičením z mikrobiologie
Bohuš Hampl
-
Návody k mikrobiologickým cvičením. 1. [část]
Bohuš Hampl, 1899-1975
-
Hygiena mikrobiálních výrob
Ludmila Šilhánková, 1927-2011
-
Klíč k určování technicky důležitých plísní
Bohuš Hampl, 1899-1975