Moderní studená kuchyně
Přepracované vydání knihy vychází z nejnovějších poznatků vědy o správné výživě a z pokrokové technologie přípravy pokrmů
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 251 s :
- Vydáno:
-
Hlučín :
Blesk,
1991
- Vydání:
- 1. vyd
- Fyzický popis:
- 251 s : obr. na příl
- ISBN:
- 80-900183-2-7
Podobné
-
Moučníky a cukroví
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Saláty po celý rok
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Teplá kuchyně. 2
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje pro horké i chladné dny
Vilém Vrabec, 1901-1983