Certifikovaná metodika odolnosti ovocných plodin k suchu v in vitro podmínkách : certifikovaná metodika

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Petra Jiroutová
Další autoři:
Zuzana Kovalíková
Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský Holovousy
Univerzita Hradec Králové
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
33 stran :
Vydáno:
Holovousy : Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský, 2021
Témata:
Fyzický popis:
33 stran : ilustrace
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-87030-81-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.P.13.6 D106336
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
D107014

Podobné