Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 362 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
SPN,
1989
- Vydání:
- 2., přeprac. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- 300 výt.
- Fyzický popis:
- 362 s. : il. ; 29 cm
- Uživatelské určení:
- Určeno pro posl. Vys. školy veter. v Brně
- ISBN:
- 80-85114-60-7
Podobné
-
Potravinářská technika : (výtah z přednášek [a návody ke cvičením])
Josef Holec, 1928-
-
Technologie potravin a surovin živočišného původu
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
-
Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků
Zdeněk Matyáš, 1923-2002
-
Technologie potravin a surovin živočišného původu. Část textová
Zdeněk Matyáš, 1923-2002