Fondue, raclette & horký kámen : více než 110 nejlepších receptů

To chci

Klasické kuchařské předpisy na jídla připravovaná speciálním způsobem v nádobách přímo na stole.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Zdena Svěráková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
96 s. :
Vydáno:
Praha : Grada, 2005
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
96 s. : barev. il. ; 21 cm
ISBN:
80-247-1171-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Sklad Praha
32.P.15.4 D104536

Podobné