Technologie zakysaných mléčných výrobků : odborný kurz
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 53 s. :
- Vydáno:
-
Brno :
Mendelova univerzita v Brně,
2013
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
Pod názvem uvedeno: další vzdělávání pedagogických pracovníků Středních odborných škol
31 výt. - Fyzický popis:
- 53 s. : barev. il. ; 30 cm
- ISBN:
- 978-80-7375-735-9 (brož.)
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Sign. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Sklad Praha
|
32.L.23.1 | C49043 |
Podobné
Mlékárenské technologie
Květoslava Šustová
Mlékárenské technologie : (návody do cvičení)
Květoslava Šustová
Kulinářský cestovní ruch : vybrané kapitoly
Stanislav Kráčmar, 1948-