Skladování a zpracování rostlinných výrobků
Shrnuje nejnovější poznatky o fyzikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech zemědělských produktů a o technologických postupech při jejich zpracování. Poukazuje na příčiny ztrát a uvádí opatření, jak tyto ztráty omezit na minimum. Seznamuje s perspektivami mechanizace a automatizace při zpracování zemědědských … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 383, [1] s. :
- Vydáno:
-
Praha :
SZN,
1981
- Vydání:
- 1. vyd., (2., přeprac. vyd.)
- Edice:
- Rostlinná výroba
- Témata:
- Popis jednotky:
- Vazba: Jan Hájek
Vysokošk. učebnice pro VŠZ
5000 výt.
Spoluvyd. Príroda, Bratislava
Česko-slov. a slovensko-čes. slovníček - Fyzický popis:
- 383, [1] s. : obr., fot., tb. a grafy ; 8°
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.07.2.4 | K44948 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
I.A.P.07.2.4 | K44949 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Depozitář Kojetice
|
III.A.P.09.6.5 | D71963 |
Podobné
-
Skladování rostlinných výrobků : návody ke cvičení
František Dudáš
-
Technologie skladování a sušárenství
František Dudáš