Skladování a zpracování rostlinných výrobků

To chci

Shrnuje nejnovější poznatky o fyzikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech zemědělských produktů a o technologických postupech při jejich zpracování. Poukazuje na příčiny ztrát a uvádí opatření, jak tyto ztráty omezit na minimum. Seznamuje s perspektivami mechanizace a automatizace při zpracování zemědědských celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
František Dudáš
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
383, [1] s. :
Vydáno:
Praha : SZN, 1981
Vydání:
1. vyd., (2., přeprac. vyd.)
Edice:
Rostlinná výroba
Témata:
Popis jednotky:
Vazba: Jan Hájek
Vysokošk. učebnice pro VŠZ
5000 výt.
Spoluvyd. Príroda, Bratislava
Česko-slov. a slovensko-čes. slovníček
Fyzický popis:
383, [1] s. : obr., fot., tb. a grafy ; 8°
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.07.2.4 K44948
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
I.A.P.07.2.4 K44949
Absenčně
Načítá se…
Knihovna Antonína Švehly
Depozitář Kojetice
III.A.P.09.6.5 D71963

Podobné