Nápoje : příprava a podávání
Publikace seznamuje se zařízením a vybavením domácího baru, se základy barmanského umění, poskytuje přehled toho, co by měl hostitel-barman znát, aby zaujal své hosty i chováním a vystupováním. Nabízí přehled technik a způsobů míchání nápojů, jejich rozdělení a stručné charakteristiky. Neopomíjí ani ovocné a zeleninové šťávy … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- vi, 162 s. :
- Vydáno:
-
Brno :
Computer Press,
2003
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Hobby
- Témata:
- Fyzický popis:
- vi, 162 s. : barev. il. ; 25 cm
- ISBN:
- 80-251-0002-2 (váz.)
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Sign. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Knihovna Antonína Švehly
|
Sklad Praha
|
32.L.18.6 | D91672 |
Podobné
Zahradní architektura pro každého : průvodce založením a údržbou zahrady
Katarína Pavlačková, 1970-
Rybářství od A do Z : ryby v českých řekách a jak na ně
Vojtěch Vondrák