Způsob ošetření šťáv z ovoce a zeleniny vysokým tlakem, s využitím synergického účinku kyseliny peroxyoctové, pro snížení mikrobiální kontaminace spor sporulujících mikroorganizmů
Způsob ošetření šťáv z ovoce a zeleniny vysokým tlakem, s využitím synergického účinku kyseliny peroxyoctové, pro snížení mikrobiální kontaminace spor sporulujících mikroorganizmů spočívá v tom, že se kyselina peroxyoctová v koncentraci 0,001 až 0,05 % přidá do šťáv, pyré, smoothie a podobných výrobků o pH = 3,5 až 7 před … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- , , , , , ,
- Typ dokumentu:
- Patenty a užitné vzory Patentové spisy
- Rozsah:
- 1 patentový spis
- Vydáno:
-
Praha :
Úřad průmyslového vlastnictví,
2019
- Témata:
- Popis jednotky:
- Číslo dokumentu: 307651
Datum udělení patentu: 30. 1. 2019
Číslo přihlášky: 2017-808
Datum přihlášení: 14. 12. 2017 - Fyzický popis:
- 1 patentový spis
- Mezinárodní patentové třídění:
- A23L 2/02
A23L 2/44
A61L 101/22
Instituce:
Úřad průmyslového vlastnictví
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Web | Dostupné | Plný text | Úřad průmyslového vlastnictví |