Způsob ošetření šťáv z ovoce a zeleniny vysokým tlakem, s využitím synergického účinku kyseliny peroxyoctové, pro snížení mikrobiální kontaminace spor sporulujících mikroorganizmů

To chci

Způsob ošetření šťáv z ovoce a zeleniny vysokým tlakem, s využitím synergického účinku kyseliny peroxyoctové, pro snížení mikrobiální kontaminace spor sporulujících mikroorganizmů spočívá v tom, že se kyselina peroxyoctová v koncentraci 0,001 až 0,05 % přidá do šťáv, pyré, smoothie a podobných výrobků o pH = 3,5 až 7 před celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
V.v.i. Výzkumný Ústav Potravinářský Praha
Další autoři:
Aleš Landfeld, Vladimír Erban, Jan Strohalm, Pavla Novotná, Jana Antošová, Ivana Laknerová, Jaroslav Novotný
Typ dokumentu:
Patenty a užitné vzory Patentové spisy
Rozsah:
1 patentový spis
Vydáno:
Praha : Úřad průmyslového vlastnictví, 2019
Témata:
Popis jednotky:
Číslo dokumentu: 307651
Datum udělení patentu: 30. 1. 2019
Číslo přihlášky: 2017-808
Datum přihlášení: 14. 12. 2017
Fyzický popis:
1 patentový spis
Mezinárodní patentové třídění:
A23L 2/02
A23L 2/44
A61L 101/22

Instituce:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Web Dostupné Plný text Úřad průmyslového vlastnictví