Jídlo jako jed, jídlo jako lék

To chci

Je syrová mrkev zdravější než vařená? Většina lidi si myslí, že ANO – v této knize můžete zjistit, proč to není pravda. Mimo jiné se dozvíte, čím po jídle ochráníte své zuby proti zubnímu kazu – stačí oběd či večeři zajíst sýrem. Letité babské pověry jsou tu porovnány s vědeckými výzkumy. Kniha vám také poradí, jak…

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Alasdair McWhirter, Liz Clasen , Alena Dvořáková, Eva Perglerová , Jiří Kanta, 1919-2016 , Julia Bigg, Karl Adamson , Jan Šulc, překladatel, Dominika Křesťanová, 1966-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
400 s. :
Vydáno:
Praha : Reader's Digest Výběr, 1998
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
Rejstř.
Fyzický popis:
400 s. : fot., obr.
ISBN:
8090206972

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
FTKFTK_VV
4601 (FTK)

Podobné