Lexikon chemického složení vína : příručka praktického vinaře

To chci

Publikace našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled chemických látek, které dosud byly ve víně nalezeny. Pojednává i o jejich množství a významu pro chuť a aroma vína a taky o působení na zdraví člověka.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Miloš Michlovský, 1953-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
262 s. :
Vydáno:
Rakvice : Vinselekt Michlovský, 2014
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
262 s. : barev. il.
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:
978-80-905319-2-5 (brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
PRFHPRF_KHSK
X/3392 (PřF-KBO)

Podobné