Pěstování hub : metody, postupy, zpracování
Houby jsou plné vitaminů a antioxidantů a dodávají pokrmům jedinečnou chuť – ti, kteří nechtějí čekat na houbařskou sezonu, si je mohou sami vypěstovat. Není třeba se při tom omezit na tradiční žampiony, ale je možné ochutnat i druhy, které kdysi patřily mezi exotické, ale nyní jsou samozřejmostí, jako například šiitake, lišky, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 143 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Euromedia,
2019
- Vydání:
- Vydání první
- Edice:
- Esence
- Témata:
- Fyzický popis:
- 143 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN:
- 9788075499349
Podobné
-
Bylinky pro zdraví a krásu
Pip Waller, 1965-
-
Kniha květin
Rachel Siegfried
-
Zbavte se pálení žáhy : reflux, gastritida, podrážděný žaludek
Elisabeth Lange, 1952-
-
Léčení včelími produkty
Štefan Demeter
-
Co má kočka na mysli : obrazový průvodce kočičích gest a chování
Brigitte Rauth-Widmann