Cukr, sůl, tuk : jak si nás potravinoví obři připoutávají a vytvářejí závislosti

To chci

Poutavé, napínavé a nesmírně zajímavé čtení o tom, jaké taktiky a nezdravé technologie se používají při výrobě a distribuci průmyslově zpracovávaných potravin, jako jsou různé sladké tyčinky a sušenky, bramborové lupínky, polotovary, slazené nealko nápoje a jiné pochutiny plné cukru, soli a tuku. A to vše jen s jediným záměrem…

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Michael Moss, 1955-
Další autoři:
Lenka Heczková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
263 stran ;
Vydáno:
Bratislava : Eugenika, 2015
Vydání:
První vydání
Témata:
Popis jednotky:
Nad názvem: Nebezpečná hra s naším zdravím pro větší zisk potravinového průmyslu!
Fyzický popis:
263 stran ; 24 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-8100-413-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Vědecká půjčovna
663/664 Mos