Technologie zakysaných mléčných výrobků : odborný kurz : další vzdělávání pedagogických pracovníků Středních odborných škol
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 53 s. :
- Vydáno:
-
Brno :
Mendelova univerzita v Brně,
2013
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
31 výt. - Fyzický popis:
- 53 s. : barev. il. ; 30 cm
- ISBN:
- 978-80-7375-735-9 (brož.)
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Sign. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vědecká půjčovna SKLAD
|
|
IN240205 |