Krása korejského jídla : 100 nejoblíbenějších receptů

To chci

Korejská strava je typická pomalá a zároveň zdravá strava, která přitahuje zájem lidí po celém světě. Korejská potravinová kultura poskytuje typický obrázek této země a je rovněž produktem o vysoké hodnotě. V knize nejsou uvedeny jen recepty, ale i různé příběhy o korejských jídech, jejich složkách. Kniha je distribuována v mnoha…

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Antonín Rozkopal , Kristýna Dvořáková , Monika Skotnická , Institute of Traditional Korean Food
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
263 s. :
Vydáno:
V Praze : FEME, 2009
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Obálkový podnázev: první korejská kuchařka
Fyzický popis:
263 s. : barev. il., portréty ; 26 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:
978-80-254-2260-1 (brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Vědecká půjčovna SKLAD
N209373