Zelenina v české kuchyni

To chci

Kniha nabízí inspiraci při zavádění nových kuchyňských úprav a nových druhů zeleniny do tradičního českého jídelníčku.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Libuše Vlachová
Další autoři:
Daniela Volfová-André
Jiří Poláček, 1946-2016
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
190 s., [8] s. barev. obr. příl. :
Vydáno:
V Praze : Merkur, 1982
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Fyzický popis:
190 s., [8] s. barev. obr. příl. : il.
ISBN:
(Brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Hornická - pobočka
641

Podobné