Pro pestrý stůl
Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 300 s., [16] l. barev. fot. příl. :
- Vydáno:
-
Praha :
Práce,
1979
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Astra (Práce)
- Témata:
- Fyzický popis:
- 300 s., [16] l. barev. fot. příl. : il. ; 21 cm
Podobné
Koření pro každé vaření
Dagmar Lánská
Moučníky s ovocem
Libuše Vlachová
Ukrojte si u nás : kapitoly z dějin chleba
Josef Staněk, 1926-
Mýty a pověry v sexu
Radim Uzel, 1940-2022
Citová výchova v rodině
Miroslava Klímová-Fügnerová, 1905-1988