Pro pestrý stůl

To chci

Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Libuše Vlachová
Další autoři:
Jiří Winter-Neprakta, 1924-2011
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
300 s., [16] l. barev. fot. příl. :
Vydáno:
Praha : Práce, 1979
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Astra (Práce)
Témata:
Fyzický popis:
300 s., [16] l. barev. fot. příl. : il. ; 21 cm

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Absenčně
Načítá se…
Depozitář
N15711

Podobné

Moučníky s ovocem

Libuše Vlachová

Mýty a pověry v sexu

Radim Uzel, 1940-2022

Citová výchova v rodině

Miroslava Klímová-Fügnerová, 1905-1988