Nápoje : příprava a podávání

To chci

Publikace seznamuje se zařízením a vybavením domácího baru, se základy barmanského umění, poskytuje přehled toho, co by měl hostitel-barman znát, aby zaujal své hosty i chováním a vystupováním. Nabízí přehled technik a způsobů míchání nápojů, jejich rozdělení a stručné charakteristiky. Neopomíjí ani ovocné a zeleninové šťávy celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Lubomír Kočí
Další autoři:
Ivo Sedláček
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
vi, 162 s. :
Vydáno:
Brno : Computer Press, 2003
Vydání:
Vyd. 1.
Edice:
Hobby (Computer Press)
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
vi, 162 s. : il.
Bibliografie:
Bibliografie na s. 151-152
ISBN:
80-251-0002-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Depozitář
N168036

Podobné