Koření pro každé vaření

To chci

Autoři uvádějí u každého druhu koření jeho původ, obsah významných látek a způsob využití na nejrůznější pokrmy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Dagmar Lánská
Další autoři:
Milan Zemina, 1935-2011
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
303 s., [16] s. obr. příl.
Vydáno:
Praha : Práce, 1990
Vydání:
3. dopl. vyd.
Edice:
Astra (Práce)
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
303 s., [16] s. obr. příl.
ISBN:
80-208-0010-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Depozitář
N83908

Podobné