Výběr z bulharské kuchyně

To chci

Sto padesát předpisů k úpravě salátů, polévek, hlavních jídel masitých i bezmasých, různých ryb, pomazánek, moučníků i ovocných pochoutek.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Girgana Ivanova Petrova
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
30 s. :
Vydáno:
V Praze : Práce, 1961
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Sešity domácího hospodaření
Témata:
Popis jednotky:
Název z obálky
15000 výt.
Fyzický popis:
30 s. : il. ; 26 cm

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.

Podobné