Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme
Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru.V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 238 stran : barevné ilustrace, mapy, faksimile ; 24 cm
- Vydáno
-
V Brně :
Edika,
2021
- Vydání
- 1. vydání
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN
- 978-80-266-1629-0
Instituce
- Chomutovská knihovna
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna Jiřího Mahena v Brně
- Knihovna města Hradce Králové
- Knihovna města Olomouce
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Masarykova veřejná knihovna Vsetín
- Městská knihovna Frýdek-Místek
- Městská knihovna Chrudim
- Městská knihovna Jindřichův Hradec
- Městská knihovna Kladno
- Městská knihovna Milovice
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna v Přerově
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní lékařská knihovna
- Pedagogická knihovna J. A. Komenského
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Šmidingerova knihovna Strakonice
- Vědecká knihovna v Olomouci