Pečeme chleba z kvásku a děláme domácí těsta
Autorka v knize radí, jak upéct domácí chléb z kvásku a udělat domácí těsto. Historické souvislosti a zpracováni obilí. Používáné druhy obilovin. Založení a uchovávání kvasu. Zadělávání těsta. Chlebové recepty. Těsto, druhy těsta a výrobní postupy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna města Hradce Králové
- Knihovna města Olomouce
- Knihovna města Plzně
- Knihovna Třinec
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna Vysočiny
- Masarykova veřejná knihovna Vsetín
- Městská knihovna Břeclav
- Městská knihovna Frenštát pod Radhoštěm
- Městská knihovna Holešov
- Městská knihovna Kolín
- Městská knihovna Pelhřimov
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (aktuální záznam)
- Vědecká knihovna v Olomouci