Kuře

To chci

Téměř 80 receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje kuře, je zpracováno osvědčeným systémem "krok za krokem".

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Jana Vaňková
Pavel Bílek
Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
93 stran :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, s.r.o., 2017
Vydání:
První vydání
Edice:
Jednoduše & dokonale
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Fyzický popis:
93 stran : barevné ilustrace ; 31 cm
ISBN:
978-80-87737-30-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Volný výběr
Volný výběr
641.5 32A19286

Podobné

Maso

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Ryby, drůbež, zvěřina

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Zelenina a luštěniny

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Legendy světové kuchyně

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-