Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla

To chci

Poutavá a názorně ilustrovaná publikace, která vám velmi jednoduše přiblíží chemii a přinese vám ji doslova do kuchyně. Vysvětlení 58 různých jevů a věcí, se kterými se každodenně setkáváte.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Andy Brunning
Další autoři:
Petr Somogyi
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
152 stran :
Vydáno:
Praha : Grada Publishing, 2019
Vydání:
První vydání
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z angličtiny
Fyzický popis:
152 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 17 x 20 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-271-0773-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Hlavní budova
31B88026