Jíst a žít : to nejlepší, co jsem se za pět let naučila v Herbáři a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života

To chci

Rady pro přirozené stravování v souladu s přírodou, recepty na přípravu zdravých jídel z televizního pořadu Herbář. Fotografická publikace.Mléko a mléčné výrobky, zelenina, maso, ryby, obiloviny ve výživě člověka. Příprava polévek, obložených chlebů, hlavních jídel, dezertů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Kateřina Winterová, 1976-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
245 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
Vydáno
Praha : Česká televize, 2018
Vydání
Vydání první
Edice
Edice České televize
Témata
Popis jednotky
Obálkový podnázev: moderní kuchařka na dalších 100 let
ISBN
978-80-7404-306-2

: