Jíst a žít : to nejlepší, co jsem se za pět let naučila v Herbáři a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života
Rady pro přirozené stravování v souladu s přírodou, recepty na přípravu zdravých jídel z televizního pořadu Herbář. Fotografická publikace.Mléko a mléčné výrobky, zelenina, maso, ryby, obiloviny ve výživě člověka. Příprava polévek, obložených chlebů, hlavních jídel, dezertů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 245 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
- Vydáno
-
Praha :
Česká televize,
2018
- Vydání
- Vydání první
- Edice
- Edice České televize
- Témata
- Popis jednotky
- Obálkový podnázev: moderní kuchařka na dalších 100 let
- ISBN
- 978-80-7404-306-2
Instituce
- Knihovna Jiřího Mahena v Brně
- Knihovna Karla Dvořáčka Vyškov
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Havířov
- Městská knihovna Hodonín
- Městská knihovna Jaroměř
- Městská knihovna Jihlava
- Městská knihovna Litvínov
- Městská knihovna Pelhřimov
- Městská knihovna v Přerově
- Městská knihovna ve Svitavách
- Městská knihovna Znojmo
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Národní knihovna ČR
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (aktuální záznam)
- Vědecká knihovna v Olomouci