Výskyt Listeria monocytogenes v potravinách a riziko onemocnění pro člověka

To chci

Příručka pro pracovníky v potravinářsví, kteří musejí konrolovat zdravotní nezávadnost potravin. Je zaměřena zejména na bakterii Listeria monocytogenes.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Josef Brychta, 1955-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
151 stran :
Vydáno:
Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018
Vydání:
1. vydání
Témata:
Popis jednotky:
Název z obálky
Pod názvem: Publikace pracovní skupiny pro bezpečnost potravin při ČTPP
Fyzický popis:
151 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-88019-31-2

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej MVS

ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.

Cena služby je 70 Kč.

Podobné