Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Bohumil Turek, 1935-2021
Další autoři:
Petr Šíma, 1942-
Irena Michalová
Česká technologická platforma pro potraviny
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
21 stran :
Vydáno:
Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017]
Vydání:
1. vydání
Edice:
Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata:
Popis jednotky:
Název z obálky
Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
Fyzický popis:
21 stran : ilustrace ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-87719-58-9
978-80-88019-23-7

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej MVS

ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.

Cena služby je 70 Kč.

Podobné