Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk, je autorem několika kuchařek a gastronomických knih. Jednou z nich je publikace Poklady klasické české kuchyně - moderně zpracovaný průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šéfkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořil soubor celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 led. 11.-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
191 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2012
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
191 s. : barev. il. ; 31 cm
ISBN:
978-80-905048-0-6 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Volný výběr
Volný výběr
641.5 32A15285
Absenčně
Načítá se…
Volný výběr
Volný výběr
641.5 32A15285a

Podobné