Pod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni

To chci

Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Monika Horsáková, 1970-
Další autoři:
Kamila Teslíková
Jana Strýčková
Jitka Saturková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
210 s. :
Vydáno:
Praha : Česká televize, 2008
Vydání:
Vyd. 1.
Edice:
Edice České televize
Témata:
Fyzický popis:
210 s. : barev. il. ; 24 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN:
978-80-85005-96-7 (váz.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 2 / násl. den
31B13621-3

Podobné