Pod pokličkou 3 : Popelky v české kuchyni
Váháte, po jaké potravině sáhnout, když potřebujete posílit imunitu, zrak či potenci, nebo naopak otupit účinky nežádoucích bakterií a virů? Nevíte, co je to amarant, oskeruše nebo topinambur? A neumíte si v kuchyni poradit s úpravou tofu, kuskusu, jehněčího, skopového nebo hlemýždího masa? Odpovědi, samozřejmě řádně okořeněné … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 210 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Česká televize,
2008
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Edice:
- Edice České televize
- Témata:
- Fyzický popis:
- 210 s. : barev. il. ; 24 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-85005-96-7 (váz.)
Podobné
-
Známé TVáře bez svatozáře, aneb, Náš život nejen s Českou televizí
Luboš Nečas, 1972-
-
Pod pokličkou
Jana Strýčková
-
Stanislav Konopásek : hráč, který přežil
David Lukšů, 1979-