Orientální kuchyně
Výběr z nepřeberného množství receptů, kterými oplyvají národní kuchyně Iránu, Afghánistánu, Pákistánu, Indie, Nepálu, Srí Lanky, Barmy, Thajska, Malajsie, Vietnamu, Kambodži, Laosu, Indonésie, Filipín, Číny, Koreje a Japonska, kde přednost je dána úpravám, pro něž je možné u nás opatřit suroviny a jídlům, která jsou chuťově … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 259 s. : il. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Merkur,
1985
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna města Hradce Králové
- Knihovna Petra Bezruče v Opavě
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská vědecká knihovna v Liberci - záznam 1
- Krajská vědecká knihovna v Liberci - záznam 2
- Městská knihovna Klimkovice
- Městská knihovna Pelhřimov
- Městská knihovna v Českém Krumlově
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Univerzita Palackého v Olomouci
- Vědecká knihovna v Olomouci