Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni
Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovat při zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 100, [4] s. :
- Vydáno:
-
České Budějovice :
Jihočeské nakladatelství,
1979
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Ilustrovaný titulní list
Barevná fotografie na obálce Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík - Fyzický popis:
- 100, [4] s. : il. ; příč. 8°
- ISBN:
- (Váz.)
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní knihovna ČR - Kramerius |
Podobné
-
Nápoje pro každou příležitost
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Saláty po celý rok
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Teplá kuchyně. 2. díl
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje pro horké i chladné dny
Vilém Vrabec, 1901-1983