Jihočeský kapr v naší a zahraniční kuchyni

To chci

Vedle předpisů na přípravu vývarů, polévek, samostatných studených i teplých pokrmů z kapra přináší i návody na vhodné přílohy a omáčky ke kapřím pokrmům. Informuje také o významu rybího masa ve výživě, radí, jak postupovat při zabíjení, čištění, kuchání, vykostění a stahování kapra aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Vilém Vrabec, 1901-1983
Další autoři:
Václav Johanus, 1947-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
100, [4] s. :
Vydáno:
České Budějovice : Jihočeské nakladatelství, 1979
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
Ilustrovaný titulní list
Barevná fotografie na obálce Václav Prošek
15000 výt.
Věcný rejstřík
Fyzický popis:
100, [4] s. : il. ; příč. 8°
ISBN:
(Váz.)

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní knihovna ČR - Kramerius

Podobné