Jihočeská houbařská kuchařka
Kuchařka poskytuje návody pro snadnější a rozmanitější využití jedlých hub v kuchyni.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 344 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Svépomoc,
1986
- Vydání:
- 2. upr. vyd., Ve Svépomoci 1. vyd.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 344 s. : il. ;
Podobné
-
Houby po celý rok
Bohuslav Ježek, 1877-1950
-
Zmrazené potraviny v průmyslu a domácnosti
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Žampióny : pěstování a kuchyňská úprava
Miloslav Staněk, 1924-1987
-
Kapesní atlas hub
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Houby v přírodě a v kuchyni
Miroslav Smotlacha, 1920-2007