Pro pestrý stůl

To chci

Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Libuše Vlachová
Další autoři:
Olga Davidová
Jiří Winter-Neprakta, 1924-2011
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
300, [2] s. [16] barev. fot. příl. ;
Vydáno:
Praha : Práce, 1979
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Astra
Témata:
Popis jednotky:
95000 výt.
Ilustrovaný titulní list
Obálka a vazba Vladimír Janský
Fyzický popis:
300, [2] s. [16] barev. fot. příl. ; 8°

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
1113966

Podobné