Výběrová bibliografie dějin českého potravinářského průmyslu. 1. díl, Potravinářství všeobecně a obory zabývající se zpracováním sacharidických a olejnatých surovin : retrospektivní bibliografie potravinářské literatury v českých zemích do roku 1945

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Zdeněk Kuttelvašer, 1923-
Marie Čurdová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
275 s. :
Vydáno:
Praha : Národní technické muzeum, 1986
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
Jmenný rejstřík
Neprodejné
Soupis bibliografie s potravinářskou tématikou
Zkratky
Rozmn.
500 výt.
Vydavatel: Nár. techn. muzeum
Fyzický popis:
275 s. : il. ; 24 cm

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
31A27810-1
Absenčně
Načítá se…
Fond
Bory 17 / násl. den
31A27810-1a

Podobné