Výběrová bibliografie dějin českého potravinářského průmyslu. 1. díl, Potravinářství všeobecně a obory zabývající se zpracováním sacharidických a olejnatých surovin : retrospektivní bibliografie potravinářské literatury v českých zemích do roku 1945
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 275 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Národní technické muzeum,
1986
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Jmenný rejstřík
Neprodejné
Soupis bibliografie s potravinářskou tématikou
Zkratky
Rozmn.
500 výt.
Vydavatel: Nár. techn. muzeum - Fyzický popis:
- 275 s. : il. ; 24 cm
Podobné
-
Abeceda vína
Zdeněk Kuttelvašer, 1923-
-
Vývoj zpracování zemědělských produktů. 1
Zdeněk Kuttelvašer, 1923-