Ovoce a zelenina ve výživě člověka
Kniha seznamuje čtenáře s biologickými zvláštnostmi základních druhů ovoce a zeleniny, jejich léčivými a nutričními vlastnostmi. Obsahuje četné předpisy na přípravu jídel. U jednotlivých druhů jsou doplněny významné odrůdy pěstované v podmínkách ČR.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 227 s., [23] s. barev. obr. příl.
- Vydáno
-
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1988
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Rostlinná výroba
- Témata
- ovoce > zelenina > výživa > druhy > popisy > jídla > ovocná jídla > zeleninová jídla > vlastnosti > nutriční aspekty
- Popis jednotky
- Bibliografie
Přeloženo z ruského originálu. - ISBN
- 5-7860-0431-7
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Jiřího Mahena v Brně
- Knihovna Kroměřížska
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Hodonín
- Městská knihovna Holešov
- Městská knihovna Klatovy
- Městská knihovna Most
- Městská knihovna Pelhřimov
- Městská knihovna Trutnov
- Městská knihovna v Českém Krumlově
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna v Třebíči
- Městská knihovna Znojmo
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní lékařská knihovna
- Národní technická knihovna
- Regionální knihovna Karviná
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Univerzita Palackého v Olomouci
- Vědecká knihovna v Olomouci