Koření pro každé vaření
Autoři uvádějí u každého druhu koření jeho původ, obsah významných látek a způsob využití na nejrůznější pokrmy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 303 s., [16] s. barev. obr. příl.
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1990
- Vydání
- 3., dopl. vyd.
- Edice
- Astra
- Témata
- koření > použití > přírodní koření > směsi > jídla > hlavní jídla > studená jídla > pomazánky > polévky > kořeninové rostliny
- Popis jednotky
- Rejstřík
- ISBN
- 80-208-0010-7
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Jiřího Mahena v Brně
- Knihovna Kroměřížska
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Česká Lípa
- Městská knihovna Holešov
- Městská knihovna Jaroměř
- Městská knihovna Mariánské Lázně
- Městská knihovna Neratovice
- Městská knihovna Pelhřimov
- Městská knihovna Písek
- Městská knihovna Tábor
- Městská knihovna Trutnov
- Městská knihovna v Českém Krumlově
- Městská knihovna v Praze
- Městská knihovna v Třebíči
- Městská knihovna Znojmo
- Moravská zemská knihovna v Brně
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Univerzita Palackého v Olomouci
- Vědecká knihovna v Olomouci