Kuře pro pány i kmány
Soubor předpisů k rozmanité úpravě kuřecího masa a drůbeží sekané (polotovar).
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 30 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Práce,
1998
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Sešity domácího hospodaření
- Témata:
- Fyzický popis:
- 30 s. : il.
- ISBN:
- 80-208-0481-1
Podobné
-
Dějiny kulinářství 1
Jaroslav Vašák, 1947-
-
Vaříme z luštěnin a obilovin
Eva Šafářová
-
Chodská kuchyně
Jaroslav Vašák, 1947-
-
Chléb a další druhy pečiva
Jiří Königsmark
-
Průřez maďarskou kuchyní
Tolnai Kálmán