Vepřové maso
Recepty na přípravu jídel z vepřového masa pomocí pečení, dušení, grilování a smažení.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 31 s. : obr., fotogr.
- Vydáno
-
Praha :
Práce,
1990
- Vydání
- 2. vyd.
- Edice
- Sešity domácího hospodaření
- Témata
- ISBN
- 80-208-0195-2
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích - záznam 1
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích - záznam 2
- Knihovna Ústeckého kraje - záznam 1
- Knihovna Ústeckého kraje - záznam 2
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Česká Lípa
- Městská knihovna Holešov
- Městská knihovna Znojmo
- Moravská zemská knihovna v Brně - záznam 1
- Moravská zemská knihovna v Brně - záznam 2
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě - záznam 1
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě - záznam 2
- Národní knihovna ČR - záznam 1
- Národní knihovna ČR - záznam 2
- Souborný katalog ČR
- Středočeská knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje - záznam 1 (aktuální záznam)
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje - záznam 2
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci - záznam 1
- Vědecká knihovna v Olomouci - záznam 2