Medové pečivo a nápoje
Příprava těsta a pečení, koření, recepty, zdobení perníčků.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 40 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Zemědělské nakladatelství Brázda,
1991
- Vydání:
- 3. vyd.
- Edice:
- Zemědělské nakladatelství Brázda radí
- Témata:
- pečivo > nápoje > med > medové pečivo > medové nápoje > příprava > recepty > perníky > výroba > perníkářství > dějiny
- Fyzický popis:
- 40 s. : 52 barev. fotogr., 25 perokreseb
- ISBN:
- 80-209-0142-6
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
392A15667b | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
392A15667a | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
392A15667 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Fond
|
Bory 2 / násl. den
|
392A15667c |
Podobné
-
Medová kuchařka : polévky, masitá jídla, pomazánky, saláty, pečivo a nápoje
Dagmar Brožová, 1928-2008
-
Výživa a krmivářství
Josef Kroulík
-
Technologie živočišné výroby 2
Andrej Hlasný
-
Chov skotu : velká zootechnika
Josef Kopecký, 1911-1983
-
Technologie živočišné výroby. 2
Andrej Hlasný