Konec plýtvání jídlem : více než 333 udržitelných receptů a nápadů, jak beze zbytku zužitkovat potraviny

To chci

Publikace přináší rady, jak omezit plýtvání potravinami, chránit životní prostředí a ušetřit. Kuchařské recepty ke zpracování ovoce a zeleniny, nakládání, sušení, kvašení

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Štěpánka Podlešáková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
285 stran :
Vydáno:
Brno : Kazda, 2020
Vydání:
1. vydání
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z němčiny
Fyzický popis:
285 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN:
978-80-7670-001-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
MSVK
skladiště
G 427.341

Podobné