Maso

To chci

Fotografická publikace kuchařských receptů na přípravu pokrmů z hovězího a vepřového masa.Jednoduchá jídla z běžně dostupných surovin. Podrobně popsané recepty, názorné pracovní postupy. Další kniha autora a týmu českých šéfkuchařů z Pražského kulinářského institutu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Další autoři:
Jana Vaňková , Pavel Bílek , Tomáš Novák , Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
95 stran :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, s.r.o., 2019
Vydání:
Druhé vydání
Edice:
Jednoduše & dokonale
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Fyzický popis:
95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm
ISBN:
978-80-87737-40-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
MSVK
skladiště
H 100.632

Podobné