Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky

To chci

Publikace seznamuje s poznatky fermentovaných mléčných výrobků, s vlastní technologií, s bakteriemi mléčného kvašení, jejich úlohou při vzniku těchto zdraví prospěšných výrobků.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
47 stran :
Vydáno:
Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2018
Vydání:
1. vydání
Témata:
Popis jednotky:
Název z obálky
Fyzický popis:
47 stran : barevné ilustrace, 1 mapa ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografie
ISBN:
978-80-88019-34-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
MSVK
skladiště
G 411.130

Podobné