Bakterie mléčného kvašení, probiotika a fermentované mléčné výrobky
Publikace seznamuje s poznatky fermentovaných mléčných výrobků, s vlastní technologií, s bakteriemi mléčného kvašení, jejich úlohou při vzniku těchto zdraví prospěšných výrobků.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 47 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,
2018
- Vydání:
- 1. vydání
- Témata:
- Popis jednotky:
- Název z obálky
- Fyzický popis:
- 47 stran : barevné ilustrace, 1 mapa ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografie
- ISBN:
- 978-80-88019-34-3
Podobné
-
Recidivující afty
Radovan Slezák, 1958-
-
Klinická imunologie
Jan Krejsek, 1958-
-
Kapitoly z lékařské imunologie
Jan Krejsek, 1958-
-
Imunologie člověka
Jan Krejsek, 1958-