Lži o masu : živočišná výroba jako zdroj nemocí
Populárně-naučná kniha, kterou německý novinář a spisovatel věnoval rizikům konzumace levných masných výrobků z velkochovů. Maso obsahuje mnoho látek, které naše tělo potřebuje, ale jeho přehnaná spotřeba může být pro lidské tělo nebezpečná.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 258 stran ;
- Vydáno:
-
Praha :
Dobrovský s.r.o.,
2017
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z němčiny
- Fyzický popis:
- 258 stran ; 20 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-7390-367-1
Podobné
-
Kniha optických klamů
Georg Rüschemeyer, 1970-
-
Kočky by kupovaly myši : černá kniha o krmivech pro zvířata
Hans-Ulrich Grimm
-
Kladný princip dneška
Norman Vincent Peale, 1898-1993