Nutričně významné látky v potravinách
Příručka seznamuje s nutričně významnými látkami obsaženými v potravinách.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 53 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny,
2016
- Vydání:
- 1. vydání
- Edice:
- Publikace České technologické platformy pro potraviny
- Témata:
- Popis jednotky:
- Název z obálky
Přehled legislativy - Fyzický popis:
- 53 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
- ISBN:
- 978-80-88019-15-2
Podobné
Globalizace - problém v bezpečnosti potravin
Luboš Babička, 1944-
Toxicky významné látky v potravinách
Luboš Babička, 1944-
Přídatné látky v potravinách : publikace České technologické platformy pro potraviny
Luboš Babička, 1944-