Kulinární nabídku Anděla zpestřil koktejlový bar Prolog
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Články
- Publikováno v:
- Ekonom. -- ISSN 1210-0714. -- Roč. 60, č. 1 (2016), s. 52
- Témata:
- Popis jednotky:
- Rubrika: Byznys menu
- Fyzický popis:
- Fotografie
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
MSVK
|
skladiště
|
Roč. 60-1, č. 1-13 (2016) | 2377 U | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MSVK
|
skladiště
|
Roč. 60-2, č. 14-26/27 (2016) | 2377 U | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MSVK
|
skladiště
|
Roč. 60-3, č. 28-39, 2x příl. (2016) | 2377 U | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MSVK
|
skladiště
|
Roč. 60-4, č. 40-51/52, 4x příl. (2016) | 2377 U |
Podobné
Kam chodí v Česku nakupovat gurmáni
Libor Budinský, 1967-
Bulding the city based on traditional principles
Milan Macoun
Ekologická budova v centru Prahy - Green Point
Michal Talián
Nejlepší pražské restaurace : průvodce dokonalou chutí
Libor Budinský, 1967-