Klenoty klasické evropské kuchyně
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ … celý popis
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 263 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2013
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut - Fyzický popis:
- 263 s. : barev. il., portréty ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-87737-06-4
Podobné
-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Snadno & rychle 2 : jednoduché recepty pro každý den
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
-
Jednoduše & dokonale. Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-